Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dimarts, 20 de setembre del 2011

Presentada al jutjat una nova denúncia contra una decisió de l'Alcalde.





COMPROMÍS RECURREIX DAVANT EL JUTJAT EL PROCÉS DE FUNCIONARITZACIÓ SIGNAT PER L’ALCALDE DE PICANYA



       Es pretén fer funcionaris a personal que no ha passat processos de selecció.

        Compromís per Picanya, per mitjà del seu regidor d’Iniciativa del Poble Valencià, ha formalitzat davant del jutjat la denúncia del decret d’Alcaldia pel qual es convoca un procés de “funcionarització” de personal laboral de l’ajuntament.

       Des de Compromís es saluda els processos de funcionarització però sempre que es facen d’acord ambla legalitat vigent i, en aquest cas, entenen que no es pot fer, ja que de ser així, es validaria que un alcalde fera un contracte laboral a un amic, un afiliat al seu partit o un familiar sense cap selecció i, després d’uns anys el funcionaritza en una convocatòria exclusiva (només es pot presentar ell a la seua plaça) i fins i tot amb una reducció de proves i exigència, notable.

       Totes les persones tenen dret a presentar-se a unes places vacants, amb els criteris de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat, i en l’ajuntament de Picanya, sembla que per alguns privilegiats, l’alcalde té una consideració màxima.

       Compromís ja en juliol, demanà pels procesos pels quals se seleccionà a les persones afectades pel procés. Encara no hem rebut contestació. Teòricament aquesta opacitat ens fa témer que foren contractats al marge de la publicitat i igualtat i sense mèrit ni capacitat.

       Compromís defensarà que si alguna de les persones ha estat legalment contractada, sí que puga funcionaritzar-se, és més ho exigim, però no aquells que no.

       Que pensaran les persones aturades, estudiants, etc? que elles no tenen dret si no coneixen al Sr. Alcalde? Si no són de determinat partit?.

Ja en la legislatura passada proposàrem que es regularitzara la contractació de l’ajuntament, però sembla que no interessa. Es presentà una recurs d’alçada al decret, però la contestació fou negativa. Malauradament, per defendre els interessos de la ciutadania, només ens queda la viu judicial.
“La ciutadania demana participació, transparència, ètica en la gestió, està farta de la corrupció i alguns s’entesten en no posar els mitjans per subsanar-ho. Des de Compromís, malgrat que sembla que estiguem sols en aquesta defensa de l’ètica de la gestió, continuarem, pese a qui li pese.” Ha manifestat el regidor.

39 comentaris:

  1. Acabe de vore la notícia al diari Levante. He alucinat. Per fi algú diu les coses que molta gent pensa.
    Gràcies. Estic orgullosa per primera vegada en molt de temps del meu vot. Continueu així.

    ResponElimina
  2. Aturat:
    Endavant, però, vés amb compte. Don Vito Corleone, pendrà represàlies.

    ResponElimina
  3. Uf chaval, lo tienes claro. Tu no sabes lo que significa pensar diferente en este pueblo. Bueno pensar lo puedes pensar pero atreverte a decirlo...

    ResponElimina
  4. Estaría bien que se publicaran todos los comentarios,me cuesta pensar que nadie diga nada en contra.
    Pepe

    ResponElimina
  5. Un funcionari de Picanya23 de setembre del 2011, a les 20:10

    Molt bó lo del dibuix del "cor m`estime Picanya", clar el cor funciona (funcionaris) perque hi ha enchufe per a enchufar el cor.

    ResponElimina
  6. A colacion del comentario anterior sobre decir lo que uno piensa en Picanya.
    Una vez un alto funcionario del Ayuntamiento de Picanya me pregunto por la identidad de una persona que habia realizado preguntas comprometedoras al Sr. Alcalde de Picanya.
    Esto me llevo a pensar que existe una especie de trama dentro del gobierno de Picanya para saber lo que se dice del alcalde y quien lo dice. ¿Habra a nivel interno y en secreto un fichero de "fichados"?

    ResponElimina
  7. Ací no s'ha eliminat cap comentari. UN altra cosa és que no vulguen deixar-ho els que pensen diferent, tot i que, en contra que l'ocupació pública siga respectant els criteris constitucionals es difícil trobar algú. Un altra cosa, i és humà i comprensible, que les persones que es puguen beneficiar de les malifetes "institucionals" ho facen, encara que pensen que no és correcte, ells són els subjecte passiu, però la responsabilitat no és d'ells, llevat d'una ínfima part.

    ResponElimina
  8. Funcionaria diu:
    Els contrates a Picanya són un escàndalo. En l'oposició d'administratius, ara s'ha suspés tot el proceso perquè no havia aprovat alguna persona que li interessava a algú. A les persones interines les contrata l'amo com si fora una empresa privada i ja està. En el poble se sap de fa anys, però ara m'alegra vore que algú s'atreveix a dir-ho de forma clara i contundent. Com ja t'han dit per ahí, ves amb cura i pel carrer gira't de tant per si acaso en tant perquè ací tot està controlat.

    ResponElimina
  9. Algu sap de una persona que perteneix al PSOE de Picanya, i esta no com a funcionari, ni personal laboral, sino que presta un serveis en el ajuntament de Picanya y que reb cuasi 3000 € al mes del ajuntament de Picanya? perque este comentari se sent per ahi ,i si es aixi, esta questió si que es de jutjat....

    ResponElimina
  10. Juanma Chamorro. Cobra eixos diners per "assessorar" en matèria d'habitatge a la ciutadania.
    A més d'eixos diners, l'ajuntament el facilita, despatx, telèfon, internet, etc. És a dir, més diners en espècie.

    ResponElimina
  11. Doncs si aquest senyor esta prestant uns serveis a l'ajuntament de Picanya i pels mateixos percep la quantitat esmentada no em sembla correcte.
    Per altra banda cree que des de Compromis se tendria que estudiar també dur aquest tema al Jutjat, ja que aquest senyor amb el tema de la informacio que donava per a la instalacio d'ascensors en les finques i les seues subvencions; alguna vegada es oferia per a dur la administracio de la finca, amb el seu corresponent cobrament d'honoraris.
    NO creuen vostès que podria estar rallant la il·legalitat "aquest oferiment"?.

    I per altra banda, aquest Senyor no és tambe un dels afiliats i pesos pesats en el PSOE de Picanya? llavors es *estan barrejant,"poder, partit, i treball professional".

    ResponElimina
  12. Vaya con el Sr. Chamorro. Pues si esto es todo cierto, las fuerzas politicas de picanya que tienen representación en el Ayuntamiento tendrian que pedir al Sr. alcalde explicaciones (si las quiere dar....). Un despacho abierto, haciendo una prestacion de servicio al Ayuntamiento por 3000 euros al mes, pero esto es una tomadura de pelo a todos los vecinos de Picanya. Y para este señor no hay crisis?....

    ResponElimina
  13. Hola. Puestos a publicar sueldos a mí me gustaría saber cuanto se llevaba el señor Rius en su época de "asesor" en el Ayuntamiento de Picanya por no hacer absolutamente nada. Y digo nada porque mientras se llevaba la pasta de los picañeros no presentó ni un sólo recurso o contencioso ante los juzgados y ahora, ya sin sueldo, está que no para!! ¿Ahora todo está mal y antes, con sueldo, despacho y teléfono todo estaba bien? Menuda caradura! Afortunadamente en Picanya hay una opicón de izquierdas que no es ni Compromís ni los mangantes del PSOE!

    ResponElimina
  14. Creo que este tema no es cuestión de opciones de gobierno en Picanya sino de tener coherencia y ser transparentes hacia los vecinos. Como vecino de Picanya me parece, si todo los comentarios publicados en este articulo son ciertos, que el Sr. Almenar nos esta "mintiendo" y encubriendo estas cosas, no tiene transparecencia.
    El tener "contratado" ,en prestacion de servicios, a un compañero de partido por el que se lleva alrededor de 3000 euros mensuales y encima tener acceso a todos los datos internos del ayuntamiento, disponer de llaves municipales, etc,es un "engaño" al ciudadano de Picanya. Esto es mezclar el partido con la gestion de gobierno del ayuntamiento y es a la vez tenernos desamparados a los vecinos cara a esta persona que presta su servicio y encima teniendo en cuenta su profesion. Oh es que a lo mejor el Sr. Chamarro es un asesor encubierto dentro del ayuntamiento?
    Y como vecino a mi no me valen las excusas que luego puedan decir de que en otros gobiernos (localies, autonomicos, provinciales o estatales) también se realizan este tipo de "contratataciones".

    ResponElimina
  15. Al comentari de sou i feina del regidor d'Iniciativa-Compromís:
    a) Per un acord de gestió signat a l'inici de legislatura entre el PSOE i "Iniciativa-Compromís", li corresponia un assessor. S'estigué mes d'any i mig sense cobrir el lloc (entre altres coses perquè el Sr. Rius com diu vosté, no volia ocupar el lloc perquè estava molt bé al seu lloc de treball.
    b) La designació fou realitzada pel Sr. Almenar a proposta de Compromís.
    c) El seu sou era exactament el mateix que tenia al seu lloc de treball, inferior al dels tècnics de l'ajuntament, molt inferior al que cobrava a l'inici de legislatura el Sr. Almenar i també inferior, per exemple al del Sr. Chamorro.
    d) El ara regidor passava escrupulossament el 10% al col·lectiu.
    e)Si vol saber la quantia exactament, els pressupostos municipals són públics (buscar en busqueda avanzada al BOP) i es podrà comprovar aquestes dades que hem dit.
    f) Respecte a la feïna o vosté no sap o amaga que fou el partit que més mocions presentà, que es presentaren propostes polítiques complexes (Vull viure a Picanya, Picanya en Bici, Picanya i el jovent, etc) que es poden trobar en l'antiga web. A més es presentaren recursos a ttotes i cadascuna de les oposicions que es realitzaren "Cap de Policia, Informàtic, Arquitecte Tècnic..etc"(sense arribar al jutjat perquè no teniem clara la seua ilegalitat). Es negociaren distintes propostes, algunes reixides com per exemple pàrquin habilitat a l'antic Sorolla, bosses de compra repartides, 30 mesures d'estalvi municipal, etc. Es denuncià públicament el tancament del pas a nivell, la instal·lació de càmeres de televissió, la residència de 3a edat, etc.
    g) Obviament el compliment del pacte de gestió ens obligava a actuar de forma interna (i les nostres diferències tinguérem) tant que 2 vegades el PSOE amenaçà en tancar el pacte i totes dues, Iniciativa li digué que quan volguera, i feu marxa enrrera.
    h) dels 4 anys de legislatura, 2 anys, si més no, fou el temps que estigué l'assessor i sense estar amagat en eufemismes de "responsables d'agència de...". Les coses clares, almenys per lanostra part.
    i) Tornem a oferir la possibilitat de mostrar i demostrar personalment al que ho sol·licite allò que manifestem públicament com a partit. Nosaltres no tenim res a amagar.

    ResponElimina
  16. Que jo sapiga el Sr. Rius no ha arribat a treballar mai, sempre ha xupat del pot 'Públic'.
    Primer como alliberat de CC OO (Comisions), després com asessor del Sr. Almenar, Alcalde de Picanya (que com li llevà el sou ara està enfadat en ell) i ara demanant un puesto como asessor de Compromís.

    Quan costa tindre una esquerra compromessa en valors i no en diners?

    ResponElimina
  17. Rius diu:

    Podia preguntar i aleshores, sí que sabrà. Probablement fa cas d'"altaveus goebbelians" cada vegada més estesos per Picanya.
    Com he fet fins ara jo, o companys meus que ho han explicat clar i amb proves a disposició de qui vullga, les afirmacions i insinuacions tendencioses restan desmuntades.
    Respecte a la última li explicaré que sembla mentida que un "esquerrà compromés" puga qualificar a estar lliberat com a dirigent sindical "xuplar del pot", què poc és vosté d'esquerres o què poc coneix el món sindical¡.
    Efectivament des del meu inici laboral (any 79) o 32 anys com vosté vulga computar-ho, he estat 5 anys en CCOO, 4 d'eixos 5 anys, com a Secretari General de la segona federació més forta de CCOO, amb un pressupost elevat i amb més de 100 treballadors arreu del país. Clar, a lo millor voldria que es poguera dirigir la federació, negociar amb Consellers, anar a Madrid més de dues vegades per més, etc, treballant al lloc de treball... vosté d'esquerres? vosté compromés?.
    També he estat d'assessor 2 anys a Xirivella i si més no, 2 més a Picanya. De forma legal, no emparat en treballs fantasmes i sempre sense guanyar ni un euro més que en el meu lloc de treball. de 32 anys, 9.

    No tots poden dir el mateix, o bé pels 32 anys "xuplant del pot" segons les seues paraules, o de treballs d'assessors amagats a la ciutadania i amb salaris d'escàndal per alló que fan i desfan.

    Com ja li ha dit algun company meu ací i jo mateix, reitere, que si té cap dubte del que dic, quedem i li ho demostre documentalment.

    Ah, se m'oblidava, també en mesos concrets, per negociacions puntuals o en èpoques de treball determinades a Xirivella, he estat amb acumulació d'hores a temps complet, i tots els treballadors de Xirivella, saben que era el primer en arribar al lloc de treball i l'últim en anar-me'n.

    Abans de fer de "corre-ve-i-dile" pagat o no, pregunte i si dubta, quedem i li demostre tot el que tinga dubte.

    I per favor, siga més d'esquerres i més compromés, ja que amb eixos intents de desacreditació al sindicalisme, desacredita el treball, el sacrifici i la memòria del esforç i patiment de molta gent d'esquerres.

    ResponElimina
  18. Perque no li preguntem al Sr. Juan José Teruel (antic aldalde de Xirivella) com va entrar el Sr. Rius a l'Ajuntament de Xirivella?

    ResponElimina
  19. Primer va ser "l´alliberament" per fer, nomès, politica de grup. Segon, la "coincidència" en els programes del PP i el de Compromis: tot el centre històric, es "reclasificaría urbanísticamente.." un pacte soterrat clar amb el PP.
    Ara, que ès aixo? Ès aquest el nou estil "Intereconomía" de Compromis?
    EStic decebut per vosaltres. Feu politica com la dreta mès reaccionaria.
    perqué aquesta mania de "rumorejar" de les persones? si hi alguna cosa il.legal, al jutjat. Tota la resta de "recurssos", esdevé lamentable.
    funcionarització, contractació de profesionals externs.. ès legal per un ajuntament. Parleu-me de questions de veritat. A qui contractaries si tu governès, Xavi?? perqué ets tu portaveu i no s´obri un "concurs" entre els afiliats? Que voldries ser tu i no d´altres el "beneficiat"? Ets "rabios" per haver finalitzat el teu "alliberament" a l´ajuntament?
    ni sou d´esquerres, ni sou politics. Una pena.
    Carles.

    ResponElimina
  20. El portaveu d'Inciativa no és Xavi. Jo en esta mateixa web (portada dreta) veig que el portaveu es Helena Ferrando.
    Com a militant d'Iniciativa estic contenta que tots, tots els temes que van a plenari, propostes que fem, etc, es decidixen en assemblea. No se, com ho fan en altres partits, pero en el meu es aixi, i els portaveus tambe es trien en assemblea i aixi primer fou Jovita, després Xavi i ara ho es Helena.
    Si governara Iniciativa es faria el que digueren els afiliats i simpatitzants d'Iniciativa no el que vullguera Xavi i la gent que participa i coneix Xavi, sap molt be que es aixi.
    Pacte amb el PP?, algú ha fumat alguna cosa. Reforma del centre historic?, clar, que no esta fent-la ara el PSOE?,ah... que no és la mateixa reforma que diu Compromis?, com tampoc no és la mateixa que diu el PP, y no per això puc insinuar que el PSOE i el PP tenen un pacte electoral.
    Crec que aci, es podrien posar damunt la taula, arguments, fets i no elucubracions de bar.
    I efectivament el nomenament com assessor era per fer feina politica i aixi demanaerm que constara, no com atres que amaguen el que fan en contratacions de servicis o ocupant llocs, ficticis i es dediquen a la politica. En aixo Compromis ha segut clar.
    Rabiós Xavi per que el PSOE trencara el pacte i ens llevara l'assessor?.
    Ens va costar dos anys convencer a Xavi que acceptara i despres, en un parell de disputes, era ell l'únic que volia tornar-se al seu lloc de treball i acceptà que el grup municipal li diguerem que aguantara i al final ell tenia rao, el PSOE intentaria fer el que li donara la gana i com mosatros "no li ballaven el nano" es desfaria de mosatros.

    ResponElimina
  21. Ohhhhhh, Sant Xavier martir! si tant volia tornar a treballar, perqué no està treballant ara de Policía??????????

    ResponElimina
  22. Creo que no has leido bien el anterior comentario. Lo que te está diciendo es que preferia trabajar a hacer de marioneta del PSOE o del Sr. Almenar.
    Parece que te sepa mal que alguien se dedique a representar a los ciudadanos y no sean de los tuyos. Veo por tus escritos y los de otros "bien pagados" o "agradecidos" al Sr. Amo que argumentos políticos muy pocos teneis y se recurre a bulos y intentos de descréditos personales.
    Tenian razón cuando oia que la gente decia del Sr. Amo, parece un cordero pero es un mafioso que al que se atreve a desdecirlo pobre de él, utilizará todos los medios para cargarselo.

    ResponElimina
  23. Desprès de tot el jaleo que està haguent en prensa he deciidit informar-me de la situació politicò-social al meu poble. El PSOE-PICANYA a dir mentires com uns descosit, i atacar personalment a un regidor. EU d'anar arrancant cartells als contrincants en eleccions, insultant-los no només fent demagògia com el PSOE, sinó que ademés en megàfon a "tuti-pleni" a l'orella de la gent de Iniciativa. i El PP, simplement, fent el que lis diuen des-de Blanqueries (seu PPCV). Perí em senc representat per un polític, que fa les coses coherentment, que lluita per la transparència, per eixir del dèficit sense tocar gastos socials, intentant tombar la dictadura que tenim en aquest poble des de fa 35 anys. Moltes gràcies, per ser l'únic regidor, que es preocupa per LA GENT i per el nostre POBLE. En les ultimes eleccions vaig votar al PSOE a Almenar, i es un error que no tornaré a cometre.

    ResponElimina
  24. Sóc Xavier Rius:
    Respecte a dos comentaris realizats cap a la meua persona més amunt he de manifestar què efectivament se li pot preguntar al ex-alcalde socialista Juan José Teruel i també al diputat Josep Santamaria (el seu secretari particular en aquella època). El Sr. Teruel treballa en l'Arnau de Vilanova d'ATS i el Sr.Santamria se li pot vore per Xirivella de tant en tant i a Madrid entre setmana (el Sr. Almenar tindrà el seu telèfon, segur. Si ets militant socialista pots demanar-li'l).
    Respecte al meu accés (ara es posa en dubte el d'interí), les places es crearen el 13 de maig de 1987. La Comissió de Govern del dia 8 de juny de 1987 aprovà les Bases per a una covnocatòria urgent, amb caràcter interí (volien que els nous agents estigueren abans de les festes de Nadal). Es feu públic l'edicte en un diari de màxima difusió (Las Provincias del 24 de juny de 1987 pàgina 45 part inferior). Es notificaren a Delegació de Govern el 21 d'agost de 1987, reg eixida ajuntament 2901 (era preceptiu en aquella època per garantir la legalitat de les bases i la convocatòria) Les proves foren 5 exercicis (un d'ells físic) altre pràctic (motocicleta) i 3 escrits.
    El primer exercici es realitzà el 20 d'octubre. Totes les proves foren públiques.
    Es presentava el fill del regidor de Policia (Jesus Casas) el qual suspengué en el segon exercici.
    Vaig quedar el segon en l'oposició després dels 5 exercicis.
    De l'oposició lliure (NO CONCURS OPOSICIÓ) per a cobrir-les de forma definitiva a l'any següent ja he donat tota la informació en altre comentari que les questionava.

    Ha destacar que tant per interí com per a definitiu, vaig passar Oposició lliure, sense concurs.
    Que l'eventualitat durà només un any (no com en altres ajuntaments que dura anys i panys).

    Això és el que obliga la llei, i es demana a l'ajuntament de Picanya i sembla que ofén; publicitat, mèrit, igualtat i capacitat.

    Com alguns ja han dit anteriorment, m'agradaria debat polític, control de les decisions polítiques, argumentacions polítiques i evitar, davant la manca d'aquests arguments, mentides i insinuacions sense base que l'únic que volen és intentar desprestigiar.

    Si algú dubta d'alguna cosa de les que he dit ací, tinc els dossiers documentals a la seua disposició.

    ResponElimina
  25. Imma diu
    Dirigit a: Totes aquelles persones que publiquen articles més dignes d’un “Sálvame Deluxe” que d’un blog on es pot opinar d’aspectes relacionats amb el seu poble, amb els seus interessos, a més d’un lloc on et pots expressar i opinar obertament sense ser censurat.
    Bé, doncs he comprovat que totes aquestes persones que escriuen sota el pseudònim d’anònim (acció molt valenta) després que Xavier, o el Senyor Rius, com vostès senyors anònims més s’estimen de dir-li, mostrara que no te res que amagar, fins i tot els convidara a comprovar la LEGALITAT I TRANSPARÈNCIA del seu procés de funcionari amb documents on es pot comprovar la veracitat del que diu, aspecte del que vostès no poden presumir, ja que d’arguments del “anònims” podem parlar ben poc. Continue, he comprovat que no hi ha cap resposta, ni intenció de voler conèixer eixos documents, de voler comprovar el “sou milionari” que segons vostès, senyors anònims, cobra el senyor Rius, ni fins i tot una disculpa per la vostra part al saber que res del que diuen, sense arguments, és cert.

    Està clar que tots som persones lliures, amb llibertat d’expressió, però, també pense que aquesta llibertat s’ha d’exercir amb coherència, amb arguments i amb veritats o mentides demostrables i no, com deia al principi, dignes d’un “Sálvame Deluxe”.

    ResponElimina
  26. Em pareix molt greu el procediment que pareix ser se està emprant en el Ajuntament de Picanya per a seleccionar el personal. Amb este tema deuríem de deixar de pensar si som de tal opció política o del tal altra i prendre partit perquè fer una mala selecció de personal al nostre ajuntament es roí per a TOT el poble i porta conseqüències per als següents generacions.
    Mes greu em pareix que Almenar es defense atacant al regidor de la oposició (¿No vos sembla una estratègia pareguda al que fa el PP a les corts Valencianes?) sense presentar cap altre argument (la tan comú fal•làcia ad hominem).
    El que esperem dels nostres representants politics es que treballen per nostre poble i no crear una xarxa de clientelisme per a guanyar uns altres eleccions i sincerament em pareix que a Picanya Compromís es la opció política que ens representa amb eixe sentit.

    Mes greu em pareix que desde Almenar es defense atacant al regidor de la oposició (¿No vos sembla una estrategia pareguda al que fa el PP a les corts Valencianes?) sense presentar cap altre argument (la falacia ad hominem).
    El que esperem dels nostres representants politics es que treballen per nostre poble i no crear una red de clientelisme per a guanyar uns altres eleccions.

    ResponElimina
  27. Las verdades afloran y lo bueno de este bloc que cada dia se hace más y más participativo es que NO HAY CENSURA y eso lo ha de admitir todo el mundo.
    Por lo visto hay gente que está muy enterada de lo que cobra otra gente (lo cual me sorprende).

    El Sr.Almenar creo que no se defiende de nadie, lo que se pretende es simplemente desacreditar a una persona o a un grupo político que "¿TEMEN?" y el descredito cae porque se ofrece información abierta al ciudadano que lo solicite por parte del Sr. Rius.

    Un saludo.

    ResponElimina
  28. Bon dia. Seria important que una formació que es diu d'esquerres fóra respectuosa amb la cultura i els drets d'autor. La imatge amb la que il·lustreu aquesta entrada és propietat intelectual de "Kukuxumusu". No és vostra. Fer-la passar com una idea pròpia i no esmentar la procedència és lleig. Furtar, tot i que siga, la propietat intelectual, és furtar. Salutacions.

    ResponElimina
  29. Hem pots dir on la puc trobar?, vull comprar-me una!

    ResponElimina
  30. La imatge ha estat adquirida de la següent web:
    http://es.natta.com/web/es/animaciones?cat=216471
    És molt económica.

    Aiiiii mare, aquesta actitud qualifica als "nostres adversaris".

    ResponElimina
  31. Bon dia. El tema de la imatge no era per una qüestió política. Era per una qüestió de coherència idelògica. Ah! i no insulteu la inteligència de les persones. Això que venen al web que indiqueu és un gif animat per a mòbils que, a més a més, inclou el "copyright" de kukuxumusu. Vosaltres heu "pispat" la imatge, heu passat del tema del "copyright" com a campions i ara, amb el cul a l'aire, busqueu una solució d'emergència. Per als que els agrade la samarreta (jo tinc una i per això em va cridar l'atenció la imatge) sols han de buscar al web de kukuxumusu http://kukuxumusu.com/ i comprar-la, ara sí, legalment. I no sóc cap adversari polític, passe bastant, però havia decidit mirar el vostre blog per veure si la cosa era diferent com em va aconsellar un company de facultat però, pel que veig, en "furtar" i "enganyar" la cosa va molt i molt pareguda. Adeu.

    ResponElimina
  32. Si vols et poden passar qualsevol gif animat a imatge. Només cal que ho demanes. Et podem ensenyar debades. Això ho sabia en 1r d'imatge i fotografia.
    Que el copyright li ho ha venut kukuxumusu als de natta?, problema d'ells. Ells ho exploten com volen. En la descàrrega de natta ni diuen que és una imatge amb copyright ni et diuen que és de kukuxumusu.
    Ara vas i li dius al teu cap que ens denuncie per l'escut de l'ajuntament. (tret per cert d'una web que no és de l'ajuntament).
    Ideologia? algú que no siga tú i ens liiga pensa que és per una qüestió ideológica?.

    ResponElimina
  33. Què dius del meu cap i de la web de l'ajuntament? No entenc res. Tu ho has dit, et te igual com es gestiona el tema del copyright, doncs tu mateix. Demà em ficaré la meua samarreta de kukuxumusu i em pots trobar a l'estació de metro sobre les 8.15 camí de la facultat. No sé qui escriu en aquest blog però pots saludar home (o dona) que m'ha produit curiositat.

    ResponElimina
  34. El tema del copyright és massa complexe per debatre'l en un fil d'un blog (que a més parla d'altres coses).
    Jo el que et dic que l'imatge està baixada d'un lloc comercial on venen imatges, si algú vol pegar-li voltes ahí està la web de natta que explota l'imatge a vore si ho fa bé o no i si té conflictes amb kukusumusu o no, només faltaria que nosaltres estiguèrem indagant les pàgines comercials si tenen acords amb els autors o no de copyright. Creus que és funció d'un grup municipal d'un poble menut que bastant té en atendre els problemes de la seua localitat?.
    Si vols que parlen tranquila i abastament el tema del copyright, envia'ns un e-mail i podem quedar per tractar-ho. Ens agaradaria de veres, ja que aquest tema no està gens clar i saps que dins de l'esquerra mateixa hi han anàlisis diferents.

    ResponElimina
  35. Hòstia pos si que s'ha montat una bona!!!! Una altra discussió de pati...
    Quien esté libre de pecado que tire la primera piedra hermanos...Ara bé les pràctiques èticament incorrectes per estar molt esteses arreu del món no deixen de ser èticament incorrectes.
    Así que...quien esté libre de pecado que tire la primera piedra.
    I dic una cosa, toda generalización es errónea, incluso esta.
    I pareu ja de fer el tonto...i Xavi no comences amb el rotllo de que estàs defenent la integritat ètica de l'Ajuntament de Picanya. Tu ja has denunciat no? Doncs ale a casita que llueve... I els altres a momi!!!!
    Però feu el favor de mostrar una miqueta d'enteniment que ja fa molts anys que estem a Europa!!!
    Bon dia a tots i una abraçada al poble de Picanya.

    ResponElimina
  36. Uiii i se m'oblidava una cosa important...
    Que fàcil és salvar la pàtria quan saps que a la teua trinxera mai t'arribaran a tocar les bales eh!!!
    Això és bonico de veritat...s'omple la boca de discurs èticament correcte, moralment impecable.
    Alé i ara a dir de quin bàndol sóc...
    Definitivament adeu.

    ResponElimina
  37. Jo crec que no és qüestió de bàndols. Si algú creu que alguna cosa no s'ajusta a la legalitat té dret a denunciar-ho. Sembla que a alguns això els semble malament i començen a contestar diguent mentides i barbaritats.
    Ací hi ha unes posicions enfrontades per un tema. Uns amb majoria absoluta, assessorament dels tècnics, alcaldia de més de 30 anys, opacitat i a l'altre un regidor, amb pocs mitjans.
    És la realitat.

    ResponElimina
  38. Hem pareix vergonyos els casos d´enxufisme que estàn hiaguent en estaments públics. A l´hospital de Xàtiva, carrecs com el senyor director d´infermeria "Ximo Cabanes" ha colocat al seu fill que ha acabat aquest any els estudis hi ni siquiera està en borsa, i la gent que no tenim ningún familiar en carrecs disculpeume per el que vaig a dir pero "que els toque els collons". Em dona vergonya l´us que esta fent-se de tot en aquest pais.
    Una abraçada a tots els companyers del bloc.

    ResponElimina