Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dissabte, 16 de juliol del 2011

Bens dels regidors/es de Picanya

Publicat al BOP, la relació de bens i activitats dels regidors i regidores de Picanya:

Butlletí Oficial de la Provincia (Publicació) (PDF)

Resum:


Partit Actiu menys passiu
JOSÉ-CARLOS MARZO GADEA PSOE  364.613,3 €
JOSÉ-MIGUEL PLANELLS CUBELLS PP  283.780,0 €
JOSEP ALMENAR NAVARRO PSOE  203.838,0 €
M. CARMEN AMORAGA TOLEDO PSOE  142.979,0 €
JAVIER PRÓSPER PALOMARES PP  107.671,9 €
Mª BEGOÑA LASERNA LARBURU PP  105.920,6 €
JOSÉ-ÁNGEL RODRÍGUEZ DEL ÁNGEL PP    90.234,1 €
JOSÉ-Mª CHAMORRO NOVILLO PSOE    87.159,2 €
PAULA RODRÍGUEZ TERCERO PSOE    67.582,4 €
JUAN-NICOLÁS BOSCANA MECHÓ PSOE    61.400,0 €
Mª ROSA MARTÍNEZ CÍSCAR PP    52.500,0 €
MÓNICA MORENO RICART PP    23.200,0 €
MARÍA DEL ROSARIO GONZÁLEZ FERNÁNDEZ PSOE    13.000,0 €
XAVIER RIUS TORRES Compromís      9.205,7 €
MARIO GUILLÉN RODRÍGUEZ PSOE         100,0 €
PATRICIO MONREAL VILANOVA PP -60.480,6 €
MARÍA SANDRA HERRERO GUEROLA PSOE -80.000,0 €

16 comentaris:

  1. UNA PERSONA QUE VOTA , UNA PERSONA EN DRET DE SER INFORMADA16 de juliol del 2011, a les 21:14

    No se como se han valorado los bienes de los regidores del ayuntamiento, por favor si alguien me lo puede explicar , ya que por ejemplo; y digo ejemplo, si la Sra. Amoraga obtuvo un segundo premio de literatura recientemente con una dotacion economica de mas 150.000 euros y aparte la vivienda que reside tendra un valor bastante alto, creo que supera la cantidad que consta en la relacion.
    Y por otra parte porque hay dos ediles con saldo negativo en su patrimonio.

    ResponElimina
  2. Supongo dos cosas: que los datos se extraen de las correspondientes declaraciones de la renta, de ahí los dos saldos negativo y de ahí también que el señor Rius sea el adulto que menos bienes atesora, por delante de un chaval que aún vive con sus padres. Y supongo también que la señora Amoraga paga impuestos y tiene hipotecas. El premio no tiene una dotación económica "de más" de 150.000 euros, por otra parte.

    ResponElimina
  3. Com vosté fica per exemple a la sra Amoraga, jo li pregunte: ¿com sap vosté que la vivenda es seua? Potser no estiga al seu nom. Però pensar malament, sospitat d'alló que no és sospitòs, sembla patrimoni d'uns pocs que van de bona gent i que desprès no ho son tan...

    ResponElimina
  4. UNA PERSONA QUE VOTA, UNA PERSONA EN DRET DE SER INFORMADA17 de juliol del 2011, a les 21:26

    Que quiere decir este ultimo comentario, que la vivienda ha sido adquirida (comprada en notaria) a nombre de otra persona de la que la esta disfrutando?
    El comentario no esta hecho en mala intencion, uncamente porque no entiendo y en picanya mas o menos se puede observar las cosas.

    ResponElimina
  5. El comentario número 3 quiere decir: no todas las casas se pagan al 50% y usted ni se ha planteado que antes de ganar este premio la Sra Amoraga, a lo mejor, no disponía de tantos ingresos y no se pudo comprar la casa. Y para no hacer un comentario con mala intención, señor o señora mía, su post denota bastante mala leche, dirigida además, porque ni se plantea otros datos chocantes: sólo le chocan 2 regidoras del PSPV y uno del PP, cuando la declaración de bienes del sr Rius es, cuanto menos, escandalosa. O es que no sabe usted que la zona en la que vive el concejal de Compromís no es precisamente barata para declarar 9.205,7 euros?

    ResponElimina
  6. Compromís diu:
    Explicació de dades:
    Al Bop es poden trobar tres apartats.
    -Actius,que consten de diversos apartats, en resum arrepleguen; bens immobles, altres bens, plans de pensions, diners en comptes corrents (mitja anual). El valor del immoble és el cadastral (si es té a nom de la parella es computa al 50%).
    Pasius, que arrepleguen deutes, hipoteques, etc.
    Activitats, que és el salari anual de l'interessat.
    Totes aquestes dades són a 31 de desembre 2010.

    ResponElimina
  7. Xavier Rius diu:
    Al comentari anterior, intentant confondre interessadament respecte a la vivenda del Sr. Rius.
    Els 9,205,7 €, com hauran interpretat la totalitat de persones, menys vosté, és, com posa dalt "actiu menys passiu", i això no te res a vore amb el valor de la vivenda. El valor de la vivenda el pot vore al BOP en l'apartat corresponent, i al ser un bé comú, pertany al 50% a ell i a la seua parella. El salari del Sr. Rius, el té vosté a l'apartat "activitats".
    De res.

    ResponElimina
  8. Curioso los saldos positivos de algunos concejales-as, sobretodo del PSOE.
    Lo mas normal es estar entre la vivienda, ahorrillos y hipoteca, casi cuenta con paga en la actualidad o con un ligero beneficio. Eso nos pasa a los comunes de los mortales y en eso si me sietno identificado con aquellos que estan entre Boscana (+ 61.400€) y Sandra Herrero (-80.000 €)

    ResponElimina
  9. es decir, le parece mal que haya gente que gana más dinero que usted? Qué es lo que le parece curioso? Que Carmen Amoraga sea finalista del Planeta, fruto de la suerte o de su esfuerzo? Que Miguel Planells gane más que el alcalde? Qué?

    ResponElimina
  10. Sóc Carles C.
    Home jo crec que el que vol dir és que si els polítics han de ser el reflexe de la societat, el salari mitjà és el que és i el saldo en aquesta situació de crisi és la que és.
    Per cert, he mirat i el Sr. Almenar guanya el doble que el Sr. Planells, tot i estar jubilat.
    Crec que eres el mateix que més amunt ja li han explicat que cal obrir el document o el pdf per vore detallat el salari entre altres coses. La llista de la notícia és el resum.

    ResponElimina
  11. JOSÉ-MIGUEL PLANELLS CUBELLS PP 283.780,0 €
    JOSEP ALMENAR NAVARRO PSOE 203.838,0 €

    ¿Quién gana más?

    ResponElimina
  12. Sr. Rius,

    Usted vive en una unifiamilar en la zona más cara de Picanya?

    QUE DE IZQUIERAS !!! No?

    ResponElimina
  13. Vicent M.:

    És que baix de l'ull del pont del barranc ja estava tot ple!, i el Sr. Rius no tingué més remei que anar-hi a les unifamiliars més económiques de una de les zones d'expansió (no hi havien de VPO en aquest poble tan d'esquerres) i tampoc no podia comprar-se-la on viu el Sr. Almenar que és molt més cara i "inteligent" amb grans avanços teconlógics, abandonant la seua casa del poble de tota la vida.

    ResponElimina
  14. Vicent M.:

    Per cert, com ha enxufat del PSOE, "assessor" i més coses, no tens/teniu arguments polítics i només podeu buscar intentar desacreditar a la persona (que en aquest cas difícil ho teniu) o treure desinformacions i bulos per intentar danyar a la persona?.
    Així us va. Ja no teniu arguments polítics per a res i actueu com a mafiosos. Aquellsque no estiga amb mi, ho patirà en les seues carns, ell i la seua família i amics (posa músicia de "El Padrino" de fons). Quina llàstima doneu. Si no fora que el Sr. Rius ens va convençer que no hi havia que filtrar missatges en aquest blog, malgrat la falsetat, calúmnies o brofegades que es puguen proferir...
    Ell defensa que així cadascú es retrata i amb l'actitud de la titelleta del PSOE, pagada per l'erari públic sense oposició que actua per ací, ens fa més bé que altra cosa, perquè es demostra, la manca d'arguments polítics i l'actitud mafiosa que es destil·la.

    ResponElimina
  15. Demanem als intervinents que es centren en el debat de les idees i posicionaments polítics i no comencen a repassar la vida personal de ningú i molt més, emparats a l'anonimat.

    Iniciativa sempre ha exigit (CIS, propietats de terres) que es deixara al marge qüestions personals i privades del Sr. Almenar, quan aquestes no tingueren a vore en el quefer polític (per exemple cas Camps) com bé sap el PSOE i molts ciutadans de Picanya. Si el PSOE o afins fan servir eixa via, demanem als nostres simpatitzants que no secunden eixes actituds.
    Signat, Xavier Rius.

    ResponElimina
  16. Muy señores mios:

    Yo no me planteo ni me plantearé nunca dónde vive cada uno ni lo que tiene porque no sé en qué trabaja, si vendió previamente una vivienda, ni lo que ha podido heredar. Lo que estraigo de esta publicación es que es bueno que los políticos tengan que declarar lo que tienen al principio y al final de una legislatura pues los ciudadanos veremos que no se han "enriquecido" desempeñando sus funciones, lo demás me parece que está fuera de lugar.
    Un saludo

    ResponElimina