Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dijous, 2 de febrer del 2012

Plenari dia 2 de febrer


Dijous 2 de febrer. 20,30 h.

Ordre del dia:

1.- Aprovació de les actes pendents.
2.- Donar compte de les últimes resolucions adoptades per l'Alcaldia.
3.- Donar compte millors condicions econòmiques obtingudes en Operació de Tresoseria.
4.- Proposta d'aprovació compte general de l'Entitat Local any 2010. PSOE a favor. PP en contra. Compromís Abstenció.

                 Explicació Interventor i intervencions PP i PSOE

                        Intervenció Compromís

5.- Proposta revocació definitiva procés sel·lectiu. PSOE a favor, PP en abstenció, COMPROMÍS en contra.



6.- Presentació de Mocions.

a) Exigint retirada Decret 1/2012 de Generalitat. (retall salaris i pujada d'impostos) de Compromís i PSOE.

PSOE I COMPROMÍS, a favor. PP en contra.


              1a. Intervenció de Compromís.



                         2a. Intervenció de Compromís.


b) Moció per la elaboració d'un Pla d'Ocupació Local amb els ingresos extraordinaris del IBI.

PSOE en contra. PP abstenció. COMPROMÍS a favor.


c) Moció per reglamentar els "Ritus de Pas".

PSOE i COMPROMÍS, a favor. PP abstenció.



   Moció definitiva acceptades les esmenes del PSOE

d) Moció per la creació de Borses de treball, públiques, transparents al municipi.
Presentada pel PP i accepta unes modificacions de COMPROMÍS.



PP i COMPROMÍS a favor. PSOE, en contra.

7.- Precs i preguntes.
   Fetes per Compromís

Ací no podem reproduir el vídeo ja que s'esgotà la bateria.

3 comentaris:

  1. Podent visionar tranquil·lament el vídeo de l'ultime ple a través de la pagina de l'ajuntament, en principi hi ha dos qüestions, i una pregunta:
    1.- Per part del representant de COMPROMIS, al principi del ple, parla d'una de les ultimes actes de ple i que segons pareix podria deduir-se de la mateixa una posible falsetat de documento public així es demostra podria anar contra el Secretari que dóna fe , supose que esta infracció se desmostra per consegüent donaria pas a l'obertura del corresponent expedient i el seu coneixement a l'autoritat judicial.
    2.- En un altre punt es parla de deixar sense efecte la convocatòria d'una oposició a administratius. Anem que el Secretari del Tribunal primer firma una acta (que és un document publique) i després no la dóna per vàlida. També estem davant d'una falsedat en document public...?. Que tipus de Secretari d'Ajuntament tenim a Picanya.
    "Ah i em pareix molt bé que els membres del Tribunal córreguen amb els gastos que ha ocasionat deixar sense efecte esta convocatòria d'aposició, ja que els que formaven el Tribunal no són novells, i sinó que atenguen a les conseqüències

    ResponElimina
  2. En el primer punt, l'acta en qüestió no està feta pel Secretari de l'ajuntament, si no per la persona que exercia de forma accidental les funcions de Secretari per absència del titular.
    En el segon, és precissament el Secretari el que deixa clar que s'ha actuat irregularment i obliga a repetir l'exercici.
    Respecte a l'última afirmació (que no és exactament el que digué el regidor) el que està clar que si l'ajuntament (Alcalde i PSOE que el dona suport) consideren que la irregularitat és suficient per anul·lar tot un procés amb les despeses que duu, conseqüentment, hauria de pendre algun tipus de mesures disciplinàries.

    ResponElimina
  3. Respecte a l'anul·lació de l'oposició, en el seu dia , i no se si ara, estava publicada en la pagina web de l'ajuntamiento l'acta de constitució del trbunal del dia dels fet. En la dita acta se cap a constar l'hora i els membres que es reunixen; per a després el president del Tribuanal, dies mes vesprada, i després d'haver firmat la reiterada acta, deixar sense efecte l'acta en qüestió, perquè no era veritat l'hora de constitució. Llavors em pregunte jo Com s'estén una acta amb dades que després són falses...? Açò no és també falsedat en document public...?"

    ResponElimina