Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

divendres, 8 de juliol del 2011

Festes a Picanya

Trobareu la nostra barraca de festes a la Plaça del País Valencià, junt a la roda de molí, front a les oficines d'Urbanisme municipal.
Hem estat reubicats respecte al lloc d'altres anys, per l'acte d'un disjokei a la Plaça Major del dia 8. Això era el que ens dèien, ja que quan ens oferírem a muntar la barraca el dia 9, ja no era eixa la justificació, i una possible festa de disfresses feta per algunes barraques?? el diumenge, impossibiliten la nostra estada a la Plaça Major.
Esperem que a l'any vinent no ens ubiquen al bell mig del barranc... o sí? qualsevol cosa es pot esperar del talant del continuista equip de govern.

5 comentaris:

  1. Pregunten o pidan al ayuntamiento la factura que habra presentado quien "pincho" como DJ la noche de la "entra falsa" y que "pincho" primer lugar (tambien hizo la fuesta de m`estime picanya".

    ResponElimina
  2. Favor... con favor se paga.

    ResponElimina
  3. De les explicacions que dóna el Sr Rius (Comprimís, abans iniciativa, i d'aquí a 4 anys ja veurem) en relació a la caseta de les festes.

    Recordem aquella famosa pel.lícula on un individu es passava tot el temps dient "la plaça és meua"? O recordem aquell que deia "el carrer és meu"?

    Tindrà l'Ajuntament possibilitat d'organitzar la festa a la plaça o els haurà de donar permís el Sr Rius o el seu fill?

    ResponElimina
  4. El PSOE (abans PSPV, abans "socialista", abans "obrero") el que cal comprenga és que el carrer es pot compartir i no és exclusiu de l'esglèssia.
    També cal que comprenga que no pot mentir. Sí, mentir perquè va dir que no es podia posar la caseta de la Coalició Compromís (Bloc-Iniciativa-Verds) perquè el dia 8 de juliol hi ha "dj" i era l'únic entrebanc (dixit dia 30 de juny) quan diguem que posem la caseta el dia 9 i ja no hi ha problema, la justificació era una "suposada festa de disfresses" diumenge.
    També cal que comprenga que el debat polític ha de deixar al marge temes personals i familiars siguen "Almenars" "Amoragues" "Chamorros" o families diverses.
    També cal que sàpiga acceptar que està al govern i com a tal, és lícit que se'l controle i fiscalitze, és el joc de la democràcia.
    Quan li manquen arguments polítics, es recurreix a "bulos", temes personals i fins i tot amenaces a treballadors.
    Massa anys de govern en majoria fa que s'agafen uns tics, fins i tot perillosos.
    El que deia "el carrer és meu", era Fraga Iribarne, quan des del poder, en temps de dictadura, no acceptava que ningú pensara o actuara com ell no volia. Has posat un bon exemple.

    ResponElimina
  5. Eixe es un bon eixemple, si senyor!

    ResponElimina