Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dimecres, 20 de juliol del 2011

El ¿molt? Honorable

Adéu Camps... "No conec el Bigotes", "els trages me'ls pague jo", "agafí els diners de la botiga de la meua dona" "hui és el dia més feliç de la meua vida, puc declarar al jutjat", "me'ls regalaren per ser president del PP" "esto será un ratito corto" etc.

Victor Campos i Betoret, diputats, ex-vicepresident del PPCV, ja han reconegut la seua culpabilitat.

"Vergonya, cavallers, vergonya"

Adéu l'imputat Camps. Ex-president de la Generalitat

Resum frases de Camps

2 comentaris:

  1. COMENTARISTA DESDE NINGUN PUNTO DE VISTA POLITICO20 de juliol del 2011, a les 21:06

    Quizas a vosotros de Compromis lo único que buscabais era la dimision de Camps, y al parecer por lo que se puede deducir ya no os interesará nada el juicio que se vaya a celebrar.
    Por cierto imaginaros a alguno de vosotos que os hubiera mofado como habeis mofado a esta persona, aunque sea declarada culpable....

    ResponElimina
  2. No és una persona normal. És el President de la Generalitat, és una xicoteta diferència.
    A un càrrec públic el més important que se li pot exigir és honradesa i quan manifestà no conèixer al Bigotes i després era "el amiguito del alma" y "te quiero un huevo". Quan deia que "yo me pago los trajes" i després " era calidad de president del PP i no de president de la Generalitat" (vore declaracions de Camps auoto judicial), ell a soles es mofa de si mateix i de tots els valencians.
    "Soy el mejor lider de todas la democracias occidentales" ho digué ell a soles.
    I així podríem seguir i seguir... i com voràs encara no he dit res que telefonà al TSJ diguent que anava en cotxe oficial a les 14 h a declarar-se culpable i després ni apargué deixant en l'estacada al seu advocat (estava allà des de les 10 i al Betoret i Campos, que m'agradaria vore la cara que tenen.

    ResponElimina