Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dimecres, 20 de juny del 2012







   Festes a Picanya. Del 4 al 15 de juliol. Si vols gaudir d'una estona amb nosaltres, si vols fer arribar al nostre regidor queixes, suggeriments, demanar informació o senzillament, pendre una cervessa i xerrar un poc, acosta't a la caseta de Compromís i ens trobaràs. Tots els dies, a partir de les 19,30 h.
També pots sopar amb nosaltres, a preu molt econòmic, amb els sopars cassolans que diàriament tindrem per als membres del col·lectiu i persones simpatitzants.
Enguany també organitzarem el Picanya Rap, el torneig de volei i el de truc.
Ens veiem !!!.

13 comentaris:

  1. ¿Perque en l´ajuntament ha concedit beces de la DIPU a alguna persona que en l´any pasat la va ja disfrutarar en altres pobles....?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teòricament perquè es prioritza a aquells que en el mateix ajuntament no havien treballat l'any anterior. Tot i això, la baremació l'any passat no ens l'ensenyaren, tot i que tenim una resolució del Sindic de Greuges que insta a l'ajuntament a facilitar-la. Enguany tornarem a intentar-ho. Informarem perquè a partir d'ara, anem a ser molt escrupolosos en el tema de contractacions.

      Elimina
  2. MIRANDO LA LETRA PEQUEÑA:

    ¿Porque en la instancia para inscribir a niños en la "escola d´estiu" del ayuntamiento se esta obligando de alguna manera a que si un niño quiere participar en la misma, el padre autoriza la toma de fotografias del mismo para su publicacion....?
    esto es lo que consta al final de la instancia en letra pequeña: La participació en l'Escola d'Estiu autoritza a l'organització a obtindre imatges de l'alumnat participant a les diferents activitats sempre amb l'únic objectiu de donar difussió a l'Escola d'Estiu.
    ¿Porque no se ha dado opción como en los colegios publicos a autorizar o no la toma de fotografias de los menores...? Y por consiguiente ¿si un padre no quiere que a su hijo le tomen fotos, no puede inscribirse entonces en la "escola d´estiu"....?

    ResponElimina
  3. Preguntarem i instarem en eixe sentit. Per enguany crec que no arribem, però almenys que se subsane pel següent. Gràcies.

    ResponElimina
  4. Che, un 0 per el organitzador de les festes de Picanya. El acte on mes dines costa de les fetes (entra de cristians i moros) i casi no es veu, per la baixa intensitat de les faroles del carrer.
    Senyors del governe de l´ajuntament de Picanya, mijor gestió, i no tirar axi els diners.....

    ResponElimina
  5. LLURAMENT MEDALLES AJUNTAMENT PICANYA11 de juliol del 2012, a les 17:59

    Al Sr. Vicent Sanchis, director del IES de Picanya: denigrant el seu discurs al rebre el IES pICANYA LA MEDALLA DEL Ajuntament de Picanya per el seu 25 aniversaria.
    El "discurs" que ha fet no era ni el momento, ni lloc adecuat. Per a fer reinvidicacions son en momentos y llocos concrets , i este no era ni el moment ni lloc.
    I per cert que si vol que se fiquen mitjos per a la educació que siga ell el primer, i que done exemple ja que , es de sabut, que en alguna ocasió este mestre director ha vulnerat les normes o reglaments del Institut com a director, induint al alumnat a eixir del Institutut en hores lectives i fer manifestació.
    Sr. Vicent, primer comence per voste primer en la educació, gracies.

    ResponElimina
  6. No es crida Vicente Sanchis sino Vicente Gil, pero ja es sabut de les seus reivindicacions, si el fa en els xiquets del Institut, com no va a ferlo en majors...?
    La veritat con diu el comentarista si es aixi lo que ha passat no era el moment.

    ResponElimina
  7. Mestre de l'Institut:
    "De tots és sabut"?.
    Jo, i això que tinc possibilitats de conèixer les interioritats de l'Institut, no concec eixa referència que "tots saben".
    Pense que el discurs fou correcte en el fons i en les formes. Si el Govern valencià pensa que pot agredir l'educació pública i que, com en una dictadura, ningú puga presentar les seues discrepàncies i arguments, pense que està equivocat.
    Respecte a l'IES Enric valor, ha estat un exemple reivindicatiu i ho ha palesat en tot moment, no sol en l'entrega d'aquest reconèixement, si no, en totes les movilitzacions, assemblees, reunions amb l'inspecció i amb les distintes instàncies de la Conselleria.

    ResponElimina
  8. Aiiiii eixe "és de sabut" sense arguments..... Le que de tots i totes conegut és el que l'estan fent a l'educació pública aquests ineptes governants. Ja no és qüestió de dretes o d'esquerres, és incapacitat.

    ResponElimina
  9. El director de l'institut ha donat les gracies pel reconeixement, ha dit com afecten les retallades a l'institut de Picanya i ha demanat la participació de tota la societat i de tots els regidors per a que defenguen l'escola publica. Quin es el problema? Jo crec que si que era el lloc i el moment, a mi m'ha servit per a saber com afecten les retallades al nostre institut. Potser que el problema siga que a alguns no els agrada que els ciutadans estigam informats

    ResponElimina
  10. SI COM A EL NOSTRE ALCALDE JOSEP ALMENAR

    ResponElimina
  11. Per què no era el moment ni el lloc adequat? Qui decideix quan és el moment i el lloc? Si a l'institut de Picanya li han donat eixa medalla és perque la mereix. I el seu director és qui representa a l'institut. A mí, pel contrari, em va paréixer un discurs complet, excel.lent i necessari. Complet, perque va tocar diferents temes que ens afecten a tots, treballadors i usuarius de l'ensenyança pública. És vostè usuari d'eixa ensenyança? Per la seua manera de parlar em pareix que no. Exccel.lent, perque en tot moment, Vicent va estar molt comedit, molt respectuòs, molt didàctic. I necessari, perque si no se donen explicacions objectives del que està pasant amb els retalls en la ensenyança pública en llocs com eixos, la gent -vostè entre altres-, no sap cóm ens afecten a tots. I Vicent el va explicar perfectament. Tots sabem en mans de qui estan els mitjans de comunicaciò públics d'aquesta comunitat.
    Ah, i si el director de l'institut ha vulnerat algo -que no és cert; si l'haguera fet la inspecciò ja li hauria dit moltes coses-, vaja vostè on tinga que anar, si és que ha de anar a algun lloc.
    Per cert, deixar anònim el seu escrit mostra ja el talent del seu autor

    ResponElimina
  12. Donem tot el nostre suport al Director de l'IES Enric Valor per les seues declaracions. L'educació no es defensa amb la boca tancada. És defensa amb fets i paraules. Els fets, els que dia a dia posen en pràctica a l'Institut i les paraules, mentres estiguem en una democràcia amb llibertat d'expressió (mal que li sàpiga a algú) on es vulga, i molt més, en actes com en el de l'altre dia, on, si cal lloar suports, es lloen i si cal denunciar entrebancs, es denuncien, al contrari esdevindria un acte d'hipocresia sense trellat.

    ResponElimina