Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dijous, 8 de març del 2012

Març no tindrà Ple ordinari


Al mes de març, l'alcaldia no convoca el Ple ordinari incomplint el règim de convocatòries establert en el primer Plenari de legisltura.
O no hi han temes, o l'alcalde ha començat molt prompte les falles.
El primer any de legislatura, s'està realitzant amb un mínim històric de Plenaris. En aquesta legislatura, sembla que no agrade que el màxim fòrum de debt i participació a nivell municipal.

4 comentaris:

  1. VEI QUE SEGUIX AQUESTA PAGINA8 de març del 2012, a les 20:59

    Potser és per la marxa del Secretari de l'Ajuntament, ja que sembla ser per aqueix grup el substitut no estenc bé les actes del plenari

    ResponElimina
  2. El Secretari "no marxa" comptabilitza la Secretaria d'aquesta ajuntament amb un altre i, en tot cas, segons ha manifestat, estarà present en les reunions dels òrgans (així doncs redactarà les actes).
    Sobre la persona substituta (si és la mateixa que en l'ocasió última) sí que hi ha una solicitud per part del grup del vídeo per repassar l'acta ja que hi han dubtes de correspondència del que es digué amb el que es feu constar en l'acta, si està bé, correcte, però si no, no complir leialment la funció de donar fe en un document públic, és una cosa greu.

    ResponElimina
  3. Plenaris a Març no, però fer el grup polític que governa a Picanya, campanya política amb seu seu representació en els casals si.... que vergo......
    que deixen la festa en pau

    ResponElimina
  4. COMO GRUPO POLITICO QUE INFORMA DE LA GESTION DEL AYUNTAMIENTO. ¿INFORMARA COMPROMIS DEL MONTANTE DE DEUDA TOTAL QUE HA DECLARADO EL AYUNTAMIENTO DE PICANYA EN RELACION A LOS ACREEDORES...?

    ResponElimina