Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dimarts, 22 de novembre del 2011

Bons resultats de Compromís a Picanya

El guanyador de les passades Eleccions Generals a Cortes espamyoles, ha estat el Partit Popular, el qual ha revalidat l'èxit dels anteriors comicis electoral, incrementant en un vot el seu resultats (3042 any 2011 i 3041 any 2008). La debacle del partit socialista està clara i perd 1 de cada 3 vots (2016 any 2011 i 3015 any 2008).
Compromís HA QUINTUPLICAT els resultats passant de 111 al 2008 a 509 en 2011.
EU ha duplicat passat de 212 a 427 i la sorpresa ha estat junt a Compromís, UPyD que ha passat de 63 a 394.

A Picanya, respecte a la tendència de País, no ha estat exactament igual ja que el PP, per segons eleccions consecutives (tot i que les autonómiques i locals no són exactament iguals) ha perdut vots, o no enguanya.
El PSOE ha perdut en Picanya un poc menys que a nivell de País.
Compromís, en aquest cas, quasi repeteix el % d'increment, tot i que ha estat un poc més considerable al nostre poble. EU ha duplicat també a nivell de País i UPyD ha pujat un poc menys a Picanya que al nostre país.

Compromís, com ja s'havia fet públic, havia posat el seu objectiu en mantindre com a mínim el 70% del vot autonòmic i a nivell local, com a mínim mantindre un % semblant al de les municipals, amb la fita posada en aconseguir un diputat.
 La satisfacció és evident, més del 70% de fidelització de vot d'unes autonómiques a unes generals i quasi identic resultat al de les locals a nivell de Picanya, objectiu assolit.

Per fi una organització que no depén de Madrid, que no avantposa AVES a Valladolid o Salamanca abans que el de València, que no ven al País Valencià a ser un País de segona en detriment d'Andalusia o que no prioritze millores en aeroports o ports d'arreu de l'estat abans del de València, una organització d'obedència valenciana i a més d'esquerres i ecologista, es farà escoltar a Madrid.
 Ja no tindrem diputats que en passar Almansa, es queden afònics i amb solidaritat territorial, defensaran i votaran, pensant en valencià i en els valencians i valencianes.


Alguns joves de Picanya i el nostre regidor Xavier Rius i la ex-regidora Jovita, foren dels primers en felicitar al nou diputat.


11 comentaris:

  1. Enhorabuena. Me he alegrado mucho. En unas eleccions generales, los valencianos votan en clave española pero en estas a pesar de eso, habeis competido muy bien y si como informais habeis triplicado los votos del 2008 eso dice que en las proximas autonomicas podeis dar la campanada y luchar por ser la segunda fuerza.
    Si el PSOE mantiene a Alarte lo teneis facilisimo.

    ResponElimina
  2. Com es pot vendre com a èxit els resultats obtinguts per Compromís, si han perdut més de 50.000 vots a València pel que fa a les autonòmiques? Si fins Rosa Diez ha aconseguit més vots! i a Picanya obtenen menys vots que en les autonòmiques. Només cal una explicació. Quant coneixen al representant de Compromís a Picanya, els deixen de votar!

    ResponElimina
  3. Este ultim es del PSOE- PICANYA, aço es una guerra "cruzada" contra el candidat de COMPROMIS en Picanya, ya que en els debats politics estos del PSOE se senten sin arguments.

    ResponElimina
  4. Collons com estan de dolguts els del PSOE!

    ResponElimina
  5. jajajaja, PPPSOE? noooo, la unica esquerra de veritat! EU!!!!!

    ResponElimina
  6. Pues menudo pique teniu sin motiu amb Compromis en Picanya.....

    ResponElimina
  7. Eso de "la única fuerza de estricta obediencia valenciana en el Congreso" sabéis quien lo dijo antes? El señor Vicente González Lizondo. Curioso no? El recurso fácil al enfrentameinto entre autonomías ya está muy trillado. Coincidir con este señor en algo, a mí me preocuparía. Tener el mismo discurso de UV a mí me preocuparía. Los nacionalismos no son más que engaños para el pueblo e intentar sacar partido de lo más mezquino del ser humano. A mi me preocupan los parados de Valencia o de Castilla, los explotados de Castellón o de Jaén, pero claro, yo no aspiro a vivir de la política como usted señor Rius. Yo madrugo cada mañana para ir a la fábrica y, mucho me temo que, cuando me echen, usted me mirará por encima del hombro porque no soy valenciano ni hablo valenciano y no me interesan ni su bandera (ahora ya tiene azul?) ni ninguna. Las ideas de Lizondo vuelven al Congreso. Son ustedes muy "valencianos" desde luego. Pero de izquierdas? En absoluto.

    ResponElimina
  8. Valenciana diu:
    Estic llegint i no veig enlloc "la única fuerza de estricta obediencia valenciana en el Congreso".
    El que posa en la notícia és "que no depén de Madrid" i és diferent.
    Estic fart què es gasten 30.000 milions d'euros en un AVE per 9 passatgers i l'eix mediterrani sense construir. Això no és nacionalisme, bo sí, "espanyol" i efectivament, farta estic què el nacionalisme espanyol sotmeta l'economia valenciana als seus interessos.
    Per combatre que ens prenguen el pél, cal valencians que no exercisquen de madrilenys. Jo no vull res que no és meu.
    Per últim donar-vos l'enhorabona a Compromís per ser la primera força d'esquerres valenciana des de l'arribada de la democràcia que obtén representació.

    ResponElimina
  9. Al que ha parlat del Sr. Rius (quina obsesió tenen alguns) segur que no el coneix. Jo tinc la sort de conèixer'l fa bastant temps i et puc assegurar que res més lluny de la realitat la teua afirmació.
    Només cal que preguntes als que el coneixen i després parles. No et cregues el que et diuen sense conèixer a les persones i, el que ell parle sempre en valencià és igual de respectable que el que parla sempre en castellà, és més, aquesta afirmació de la llengua que fas d'ell em confirma la meua opinió. No el coneixes.

    ResponElimina
  10. Ahir va eixir la notícia d'un funcionari de Dénia expedientat per fer el seu treball (tècnic de normalització lingüística). Ací només patixen els càstics els mateixos.
    Respecte al comentari d'un suposat membre d'EU, he de rebutjar la seua afirmació.
    Aquesta campanya ha estat exemplar entre EUPV i Compromís i no vull "anónims infiltrats" que vulguen fer mal entre l'esquerra. Ja s'apanyareu els de la dreta (PPSOE) entre vosaltres i deixeu-nos tranquils.

    ResponElimina
  11. Com es veu, en l'anàlisi, la majoria coincidim, http://www.hortanoticias.com/noticia/723714/Picanya/picanya-pp-iguala-resultados-2008-deja-psoe-1000-votos-distancia.html

    ResponElimina