Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dilluns, 6 de juny del 2011

Oposició de tècnic bilbiotecari

El dia 30 de maig, al BOP es publicaren les Bases per cobrir el lloc vacant de Tècnic Biliotecari de l'ajuntament de Picanya.
El sistema triat és el de Concurs-oposició. Des d'Iniciativa-Compromís estem repassant les esmentades bases per vore si s'adapten a la legislació vigent. De moment podem avançar què, com en oposicions anteriors, ens sobta el criteri "anàrquic" de l'ajuntament per decidir si és per oposició lliure o concurs-oposició, o la valeració de mèrits, on cada vegada, s'apliquen de forma diferent.
Recordem que des fa mesos, per suposades irregularitats i contenciosos, el procés per cobrir les places d'administratiu, a la meitat de les proves, ha estat paralitzada.

1 comentari:

  1. PER LA PARCIALITAT E IGUALTAT DE OPORTUNITATS16 de juliol del 2011, a les 21:09

    AL SR. ALCALDE, ESTE CONVOCATORIA ES MAS DE LA EPOCA FRANQUISTA. ES HACER UN TRAJE A MEDIDA AL QUE ACTUALMENTE OCUPA LA PLAZA.
    AHORA DESPUES DE TANTOS AÑOS DE DEMOCRACIA Y CUANDO ESE AYUNTAMIENTO EMPIEZA A REALIZAR Y CONVOCAR FORMALMENTE OPOSICIONES PARA OCUPAR PUESTOS DE FUNCIONARIOS, VA Y UNA LA SUSPENDE PORQUE EL SR. SECRETARIO DEL AYUNTAMIENTO ES OMNIPOTENTE, Y ESTA ULTIMA "UN TRAJE A MEDIDA". PORQUE NO HABLEMOS DE ALGUNAS DE LAS PLAZAS DE PUESTOS DE TRABAJO DEL AYUNTAMIENTO, POR EJEMPLO UNO EMPIEZA ASI COMO SI NADA DE LABORAL Y LUEGO PASO SU PLAZA A SER FUNCIONARIZADA.
    O LAS PLAZAS DE TECNICOS, CONCRETAMENTE UNA EN L´ALQUERIA DE MORET, QUE SOLAMENTE SE PRESENTO A LA MISMA LA QUE OCUPA DICHA PLAZA. ES QUE ESTO NO HUELE BIEN.
    Y SI VAMOS MUY, MUY, MUY LEJOS, LA PLAZA DE ADMINISTRATIVO QUE CORRESPONDE AL PUESTO DE "SECRETARIADO" AL SR ALCALDE, AQUELLA PLAZA EMPEZO CON UNA SIMPLE PRUEBA Y EN AQUEL MOMENTO SE DIJO QUE EL CONTRATO ERA PARA MENOS DE UN AÑO, PUES BIEN HAN PASADO DECADAS Y AHI SEGUIMOS.

    ResponElimina