Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dissabte, 14 de maig del 2011

La feïna del matalafer

Fer i desfer. Al C/ Vent de Migjorn s'han replantat uns arbres nous. Els anteriors amb més de 10 anys d'edat, ja arrelats, crescuts, foren llevats. Es deixà el carrer només amb els arbres de l'entrada i l'eixida.
Un mes després, s'han plantat de nous.
Sembla que l'equip de govern, en època electoral, volia acontentar a alguns veins que no volien arbres i a posteriori, la queixa d'altres ha dut a replantar uns arbres novells.
Per guanyar uns quants vots, val la pena aquesta gestió costosa quan manquen diners per garantir la correcta gestió dels serveis? la gent està en situació difícil, pot entendre aquest balafiament dels recursos públics?.

3 comentaris:

  1. ¿Això de posar-li dièresi a «feïna» és una errada en lloc de «feina» o és que ho pronuncieu aixina? Si no vaig errat, però, en Picanya la paraula habitual és «faena», ¿no? La faena del matalafer també seria eixa.

    ResponElimina
  2. Efectivament és una errada originada per una pronuncia incorrecta relativament estesa.
    Sí, a Picanya és més habitual escoltar faena.

    ResponElimina
  3. Vos agraïxc la rapidesa en la resposta.

    Certament, jo només conec una persona (que és de Sueca) que ho pronuncia aixina. Si a Picanya està relativament estés, deu ser un fenomen que té més penetració de que jo em pensava.

    D'altra banda, la confusió (o podríem dir-ne ja sinonímia) entre «sentir» i «escoltar», tal com escriviu, es veu que ja és un fenomen gens relatiu.

    Moltes gràcies per tot i sort amb la vostra faena.

    ResponElimina