Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dijous, 7 d’abril del 2011

TALLER DE FITOTERAPIA I REMEIS NATURALS

PROGRAMA:
- Iniciació a les plantes medicinals i principals plantes autòctones.
- Formes d'ús. Dosi. Com fer un xarop, caramels, bafs ..
- Homeopatia i teràpia floral.
- Perills de la Cosmètica i higiene actual.
- Trucs cassolans: Per Rentar, recarregar mòbils ...
- Elaboracions pràctiques de laboratori: Mascaretes i compreses, crema hidratant antibiòtica-cicatritzant, oli per a massatge, vips vapor ups ...
DIES: 16 i 17 d'abril del 2011 (dissabte de 10-14h. i de 16-20h i diumenge de 10-14h
LLOC: Centre de Desenvolupament Alqueria de Moret (polígon industrial) Picanya. VLC
INSCRIPCIÓ: Ingrés de 50 euros, indicant nom i denominació del curs, al número de compte grup municipal iniciativa 21002945470200051402. Guardar resguard. (inclou dossier amb material del curs, mostres elaborades i dinar del dissabte) Inscripció abans 13 d'abril.
INFORMACIÓ: picanya@iniciativapv.org

3 comentaris:

  1. Hauríeu fer-ho gratis! Que després ens queixem dels preus de les coses públiques.

    ResponElimina
  2. La persona que fa el curs vé de fora. Si sumem el seu cost i el dinar, depenent de les persones apuntades encara ens tocarà posar diners de la butxaca. El curs inclou tot el material que es fa servir (i és molt).
    A més aquest curs l'organitza un partit per cobriri un buit formatiu i institucional. No l'organitza ni l'ajuntament ni la diputació, ni és un transport públic. No s'ha de confondre.
    De tota manera hem aconseguit fer un bon grapat de xerrades, totalment gratuïtes (per amistats expertes) com pots vore a la web d'Iniciativa http://www.iniciativapv.org/picanya/.

    ResponElimina
  3. Lamente sincerament que Compromís s'adherisca a les pràctiques de pseudociències com l'homeopatia, que no és més que aigua i sucre. Cal diferenciar entre remeis a base de principis actius REALS, com els de les plantes medicinals (tot i que caldria discutir-ne els efectes negatius sobre la vegetació, a banda de l'eficàcia comparada amb medicaments)del que és una pseudomedicina al més pur estil dels creixepèls de l'Oest, una enganyifa com l'Homeopatia, que de "natural" no té res de res. Lamentable, de veres.

    ResponElimina